Opravy automobilových karoserií: Praktická příručka: klempířské opravy, rovnání, svařování, tmelení a lakování vozidel : (Kuzovnoj remont v garaže) - Škunov, Igor (CPress, 2014)
Praktická příručka "Opravy automobilových karoserií" je jedna z mála knih na českém trhu, která velmi detailně popisuje pájení, svařování, broušení, tmelení a lakování karoserii osobních vozidel. Obsahuje návody na celkovou renovaci karoserie, rady pro výměnu zkorodovaných nebo havarovaných částí automobilů a přehled nářadí, pomůcek a materiálu potřebného pro dokonalý výsledek práce. Kniha je určena pro majitele starších vozidel, veteránisty, kutily provádějící opravy vlastního vozidla v garáži a rovněž i jako doplňující zdroj informaci pro drobné karosářské dílny, autoklempíře a automechaniky. * poškození karoserie a možnosti její opravy * správný postup při opravách vozidla v garáži * demontáž a montáž dílů karoserie * nářadí, pomůcky, zařízení a přípravky pro práci * základy bezpečnosti a ochranné prostředky * elektrické nářadí vhodné pro využití v domácí dílně * ruční pneumatické nářadí * přehled svařovací techniky * škola svařování pro začátečníky * "vyvařování" karoserie a svařování na tupo * řezání pla