Priateľstvo plné koláčikov 1: Cukor & škorica : (Sugar and Spice: Best Friendsĺ Bakery) - Chapman, Linda: 1969- (Albatros, 2016)
Čo tu tak krásne rozvoniava? V meste otvárajú novú pekáreň Cukor & škorica! Desaťročná Hannah a jej mamka si plnia sen. Obe milujú pečenie a najmä sladké dobroty. Nejde však všetko ako po masle. Kvôli vlastnej pekárničke sa musia presťahovať. Mamka trávi v práci celé dni a Hannah si zvyká na novú školu. Poobede pobehuje po pekárničke a srší skvelými nápadmi. Ale sama! Podarí sa jej skamarátiť s hanblivkou Miou? Aké dobrodružstvá zažije v mamkinej pekárni?