Spirit Aanimals 3: Pokrvné puto : (Spirit Animals 3: Blood Ties) - Nix, Garth: 1963-; Williams, Sean: 1967- (Spirit Animals, 2015)
Výnimočný vzťah, spriaznené bytosti a veľké príbehy. Príbeh štyroch priateľov pokračuje...