V službách zla 3: Tretí prípad Cormorana Strikea : (Career of Evil) - Galbraith, Robert: 1965-; Rowling, Joanne Kathleen: 1965- (Plus, 2016)
Tretí prípad Cormorana Strikea a jeho sympatickej asistentky Robin prináša nielen diabolsky rafinovanú zápletku s neočakávanými zvratmi, ale tiež pútavý príbeh o vzťahu obľúbenej dvojice vyšetrovateľov na križovatke osobného a pracovného života.