Výnimoční ľudia : (Extraordinary People) - May, Peter: 1951- (Plus, 2015)
Stará záhada. Moderné technológie. Temné znamenia. Expert Enzo Macleod na stope nevšedného zločinu. Brilantná detektívka z pera Petra Maya, jedného z najoceňovanejších autorov súčasnosti.