Ako sa dožiť 140 rokov : (Jak se dožít 140 let) - Bradley, Stanley: 1948-; Brázda, Stanislav: 1948- (Brána, 2016)
Stanley Bradley (pseudonym Stanislav Brázda) je známy a skúsený vizionár a psychoanalytik. Je autorom mnohých zaujímavých publikácií, ktoré sa zakaždým stali bestsellerom a vo veľmi krátkom období sa vypredali. Medzi jeho najznámejšie diela patria napríklad: "Škola psychotroniky", "O mágii, láske a sexe", "Ako nájsť toho pravého a udržať si ho", "Tak to bolo" a mnohé ďalšie.