Osamelý strelec : (Rogue Lawyer) - Grisham, John: 1955- (Ikar, 2016)
Sebastian Rudd nie je typický právnik. Obhajuje ľudí, ku ktorým by sa ostatní právnici ani nepriblížili: potetovaného chlapca, údajného člena sekty satanistov, ostrieľaného zločinca v cele smrti, majiteľa domu zatknutého za streľbu na zásahovú jednotku, ktorá mu omylom vtrhla do domu. Prečo práve títo klienti? Lebo Sebastian verí, že každý má právo na spravodlivý proces, a je ochotný pre to aj podvádzať. Nenávidí nespravodlivosť, neznáša poisťovne, banky a veľké korporácie, nedôveruje úradom a vysmieva sa pravidlám etického správania v justičnej praxi. Sebastian Rudd je jednou z najvýraznejších, najvýstrednejších a najživšie pôsobiacich postáv tohto autora. Drsný, vtipný a napínavý, taký je príbeh Osamelého strelca z pera majstra právnického trileru.