Mládeži neprístupné - Mikla, Robo: 1981- (Motýľ, 2005)
Robo Mikla je zvláštny a divoký tvor, ktorý správaním nezapadá do vžitých konvencií. V tejto knihe má pristor na svoju obhajobu a vysvetlenie niektorých svojich prejavov. Nechce sa zbavovať zodpovednosti a vinu hádzať na alkohol a nesprávnu konšteláciu hviezd. Ak si však prečitate tuto publikáciu, možno ho trochu viac spoznáte a pochopíte, kto je, ako žije, a prečo sa niekedy nedokáže zmiestiť do svojej potetovanej kože.