Mládeži neprístupné - Mikla, Robo: 1981-; Molnárová, Iveta; Mitterová, Božena (Motýľ Bratislava, 2005)
Robo Mikla je zvláštny a divoký tvor, ktorý správaním nezapadá do vžitých konvencií. V tejto knihe má pristor na svoju obhajobu a vysvetlenie niektorých svojich prejavov. Nechce sa zbavovať zodpovednosti a vinu hádzať na alkohol a nesprávnu konšteláciu hviezd. Ak si však prečitate tuto publikáciu, možno ho trochu viac spoznáte a pochopíte, kto je, ako žije, a prečo sa niekedy nedokáže zmiestiť do svojej potetovanej kože.
Keywords: romány autorské; Mikla, Robo (slovenský učiteľ, kontroverzný spevák v šoubiznise. * 27.08.1981 Banská Štiavnica, Slovensko -); autobiografie; spoločenské romány; drogy (beletria); skutočné príbehy; próza; slovenská literatúra - texty