Mutácia : (Mutation) - Cook, Robin: 1940- (Danubiapress, 1991)
Román z anglického originálu Mutation je ďaľším dielom z lekárskeho prostredia amerického spisovateľa, v ktorom nechýba napätie a dramatičnosť.