Láska si nevyberá - Gillerová, Katarína: 1958- (Slovenský spisovateľ, 2016)
Táto autorka má všetky predpoklady na to, aby sa stala slovenskou Danielle Steelovou. Píše ľahko a má nezvyčajný zmysel pre drámu a napätie. Máte dojem, ako by ste spolu s ňou sedeli v školských laviciach a vedno s jej hrdinkami prežívali prvé lásky, sklamania, životné prehry i prebudenia.