Rodinné tajomstvo: Kronika rodu Cliftonovcov 3 : (Best Kept Secret) - Archer, Jeffrey: 1940- (Motýľ, 2016)
Londýn, 1945. Kto zdedí rodinné bohatstvo Barringtonovcov? Rozhodne o tom hlas kancelára snemovne lordov, a tým sa zmení život Harrymu Cliftonovi aj Gilesovi Barringtonovi. Harry sa vráti do USA, aby propagoval svoj posledný román a Emma zatiaľ hľadá opustené dievčatko, ktoré našli v kancelárii jej otca v noci, keď prišiel o život. Giles Barrington zasa zistí, že konzervatívna strana stojí prekvapivo proti nemu, a tak musí počas volieb obhajovať svoje miesto v snemovni poslancov.