Automobily s pohonem na LPG: Typové a individuální přestavby, ekonomická návratnost, opravy a doporučení pro majitele vozidel: [příručka majitele vozu] - Štěrba, Pavel: 1971- (Příručka majitele vozu, 2013)
Kniha je určená pre majiteľov vozidiel s pohonom na LPG aj pre vodičov, ktorí uvažujú o typovej či individuálne prestavbe svojho vozidla a hľadajú odpovede na otázky z oblasti prestavieb, prevádzky na LPG, údržby a nastavovaní vozidiel.