Školská encyklopédia biológie, chémie a fyziky : (Help Your Kids with Science) - Brožíková, Jana; Lisá, Viera; Mandíková, Zuzana; Kákošová, Dana; Green, Jim; Gates, Mik; kolektív fotografov; Belanová, Magdaléna (Príroda, 2013)
Tento encyklopedický sprievodca zahŕňa tri vedné odbory ľ biológiu, chémiu a fyziku. Má nápaditú vizuálnu úpravu ľ farebné schémy a ilustrácie doplnené textovými vysvetlivkami uľahčujú pochopenie problematiky, pretože aj najzložitejšie javy podávajú jednoducho, zrozumiteľne a prístupne.