Zvláštny príbeh - Gillerová, Katarína: 1958- (Slovenský spisovateľ, 2014)
Tri sestry, tri rôzne osobnosti a manželstvo rodičov v kríze. Normálny život prerušený stresujúcimi udalosťami a sklamaním v láske. Odchod do zahraničia, príťažlivý starší muž a vzťah s priateľom z detstva. Kytica žltých ruží a rozlúštené tajomstvo, ktoré nikoho nepoteší. Dokonalý vzťahový román zo súčasnosti z pera tej najpovolanejšej spisovateľky Kataríny Gillerovej. Nikto iný by ho nedokázal takto napísať.