Sedem zhavranelých bratov : (Sedmero krkavců) - Nellis, Alice: 1971- (Mladé letá, 2015)
Rozprávkový príbeh o ľudskej odvahe, vytrvalosti, ale tiež o sile slova, pravdy a skutočnej lásky do knižnej podoby upravila obľúbená detská spisovateľka Gabriela Futová podľa filmovej predlohy režisérky Alice Nellis.