Testy pre žiadateľov o vodičské oprávnenie - Bugár, Ján; Kalig, Karol; Martinec, Miroslav (B desing, 2016)
Sada 35 testov voľne uložených v pevnom obale pripraví žiakov autoškôl na záverečné skúšky. Každý test obsahuje 15 všeobecných textových otázok zo zákona a vyhlášky, 8 otázok so značkami a 4 otázky s riešením križovatiek. Učebná pomôcka je svojou štruktúrou podobná testom používaným pri záverečných skúškach. Je to vynikajúci doplnok k populárnej Učebnici pre žiadateľa o udelenie vodičského oprávnenia z nášho vydavateľstva.