Brata musíš poslúchať! - Futová, Gabriela: 1971- (Mladé letá, 2015)
Dodo je ôsmak a dočasná hlava rodiny, pretože otec pracuje v Anglicku. V jeho živote zostali tri baby - mama, frajerka Zuzka a malá vyškerená sestra Žaba. A práve tá je najväčším kameňom úrazu. Všade strká nos a robí mu neskutočnú hanbu. Vážne hrozí, že ho napokon pripraví o kamarátov aj o frajerku.