Prebudená láskou : (A Lady Awakened) - Grant, Cecilia (Slovenský spisovateľ, 2014)
Historická romanca plná emócií a dych vyrážajúcej zmyselnosti. Po nečakanej smrti manžela hrozí mladej vdove Marthe Russellovej, že príde o svoj domov, a tak sa odhodlá na odvážny krok: bude predstierať, že čaká dieťa nebohého manžela, a zároveň presvedčí mladého zhýralca Thea, aby s ňou za odmenu splodil dediča. Theo súhlasí, no ani on, ani Martha nerátajú s tým, že do ich čisto "obchodného" vzťahu môžu vstúpiť aj city...