Zvádzanie : (The seduction of his wife) - Clare, Tiffany (Slovenský spisovateľ, 2012)
Emma Hallawayová je už dvanásť rokov "slamená vdova". Jej manžel Richard Mansfield, gróf z Asbury, ju totiž hneď po svadobnej noci opustil a odcestoval na Ďaleký východ. Emma sa v jeho neprítomnosti venovala svojej jedinej vášni - maľovaniu ženských aktov. A hoci si svoje tajomstvo úzkostlivo strážila, práve v čase, keď sa gróf z Asbury vrátil do Anglicka i do jej života, jeden z jej obrazov sa dostal do nepovolaných rúk...