Mať krídla a letieť - McKinley, Tamara: 1948- (Slovenský spisovateľ, 2013)
Tamara McKinley nás tentoraz zavedie na exotický ostrov Tasmánia, kde sa odohráva fascinujúci príbeh mladej ženy, hľadajúcej pravdu o sebe a svojej najbližšej rodine. Krásna a talentovaná Lulu Pearsonová má pred sebou prvú výstavu svojich sôch v Londýne. Jej sľubne sa rozvíjajúcu umeleckú dráhu však preruší záhadný list z rodnej Tasmánie, podľa ktorého je Lulu majiteľkou vzácneho jednoročného žrebca. Dievčina sa rozhodne odcestovať do Tasmánie a vypátrať tajomstvá spojené s jej detstvom a neznámym darcom koňa.