Všetko bolo inak: Pravek sa nekonal: Tajné dejiny - Kapolka, Marián: 1954- (Tajné dejiny, 2016)
Stále novšie a novšie vedecké objavy ukazujú, že nielen vznik človeka, ale aj celá história ľudstva boli úplne iné, ako sa učíme v škole. Kto a prečo sfalšoval históriu? Je to všetko úplne neuveriteľné a prekvapivé. Proste ľ všetko bolo inak.