Kľúč: Sedem stratených tajomstiev úspechu: Ako prekonať krízu a získať náskok pred konkurenciou : (The Seven Lost Secrets of Success) - Vitale, Joe: 1953- (Ottovo nakladatelství, 2010)
Vášnivá kniha plná nadčasových, inšpiratívnych, vnímavých, silných a úprimných myšlienok, ktoré kdesi vyslovil dejinami zabudnutý génius Bruce Barton. V tridsiatych rokoch minulého storočia mu hovorili mesiáš biznisu, pretože Amerike pomohol vyviaznuť z Veľkej hospodárskej krízy. Joe Vitale rozvíja jeho dielo tak, aby ho bolo možné využiť pri prekonávaní súčasnej ekonomickej recesii. Každá zo šestnástich kapitol je veľkým ponaučením, tentokrát o živote v konkurencii a úspechu v podnikaní.