Kľúč: Veľký skok: 7 krokov k životu naplnenému láskou, šťastím, úspechu a bohatstvu : (Making the big leap) - Greaves, Suzy (Ottovo nakladateľstvo - Cesty, 2011)
Kniha Veľký skok je návod, ako sa v siedmich krokoch zbaviť skľučujúcich stereotypov, zlozvykov, nemohúcnosti a smútku, a stať sa vyrovnaným a zdravo sebavedomým človekom. Každému pomôže urobiť vlastný Veľký skok.