Kľúč: Veľký skok: 7 krokov k životu naplnenému láskou, šťastím, úspechu a bohatstvu (Making the big leap) - Greaves, Suzy; Pacnerová, Jana: 1955-; Košková, Klára; Hölgyeová, Lenka; Dubovský, Miloš (Ottovo nakladateľstvo - Cesty Praha, 2011)
Kniha Veľký skok je návod, ako sa v siedmich krokoch zbaviť skľučujúcich stereotypov, zlozvykov, nemohúcnosti a smútku, a stať sa vyrovnaným a zdravo sebavedomým človekom. Každému pomôže urobiť vlastný Veľký skok.
Register.
Keywords: spoločenské vedy; psychológia; osobnosť (psychika); pozitívne myslenie; myslenie pozitívne; sebavýchova; životná harmónia; ľudský život; stereotypy; zlozvyky; smútok; sebavedomie; láska; šťastie; úspech; bohatstvo; strach; viera; podvody; poradenstvo; psychológia individuálnych zvláštností; podstata morálky; teórie a smery v etike; motivačná literatúra