Sova: Sova loví v noci a s ňou prichádza smrť : (Uglen) - Bjork, Samuel: 1969-; Oien, Frode Sander: 1969- (Ikar, 2016)
Tri mesiace nezvestnú tínedžerku Camillu Greenovú našli v lese. Niekto ju rituálnym spôsobom zavraždil, možno aj týral a mučil. Opatrne ju položil na lôžko z vtáčích pier a okolo tela umiestnil sviečky v tvare pentagramu. Vrah po sebe nezanechal žiadne stopy.