Starožitný nábytek: Údržba a opravy - Medková, Eva; Bohmannová, Andrea (Polytechnická knižnice - Udělejte si sami, 1985)
Dobre popísané postupy opráv a sanácií starožitného nábytku. Vrátane mnohých kresieb a fotografií.