Večernica z Dračej jaskyne - Glocko, Peter: 1946- (Adrián Štefanko - Cornea, 2005)
Príbeh Barborky, 11-ročnej chovanky detského domova, obdarenej nevšedným hudobným talentom. Odlúčia ju od učiteľky klavíra a potom sa skrýva v tajnom úkryte.