Ako sa zbaviť starostí a začať žiť : (How to stop Worrying and Start Living) - Carnegie, Dale: 1888-1955 (Dale Carnegie, Institute, 1995)
Ako si budovať duševný postoj, ktorý spôsobí pocit sebaistoty a šťastia, ako zmierniť finančné starosti, ako si každý deň predĺžiť život o hodinu a veľa iných rád.