Traja do páru - Machová, Katarína: 1977- (Slovenský spisovateľ, 2012)
Nela verí v lásku a priateľstvo, Soňa v silu ženskosti. Nela bojuje srdcom, Soňa telom. Obe milujú, no každá inak. Kto zvíťazí? Kto nakoniec dostane všetko? A komu neostane nič?