Od veci - Bagin, Ludwig; Hudák, Tomáš; Staška, Stanislav (Ikar, 2015)
Obľúbená rozhlasová relácia sa okrem svojho televízneho spracovania dočkala aj knižnej podoby. Výber najlepších scénok glosátorov Ludwiga Bagina, Tomáša Hudáka, Stana Staška, Juraja "Šoka" Tabačeka zostavil Maroš Hečko, o vtipné a nápadité ilustrácie sa postarala Ivana Šáteková. Všetci svorne vám želajú príjemnú zábavu pri listovaní a čítaní tohto unikátneho diela.