Nešťastná láska sa vypláca : (Liebeskummer lohnt sich) - Ullrich, Hortense: 1956- 1956- (Strelené dievčatá - strelené knihy, 2006)
Jojo sa trápi pre nešťastnú lásku. Tu pomôže len rozptýlenie, myslí si jej mama a pošle ju na prázdniny do Paríža.