Nešťastná láska sa vypláca (Liebeskummer lohnt sich) - Ullrich, Hortense: 1956- 1956-; Bátorová, Petra; Mráz, Jaroslav (Martin Veem, 2006)
Jojo sa trápi pre nešťastnú lásku. Tu pomôže len rozptýlenie, myslí si jej mama a pošle ju na prázdniny do Paríža.
No lietadlo neletí do Paríža vo Francúzsku, ale má nasmerované do Parisa v Texase. To je pre Jojo prvé prekvapenie.
Že existujú na svete aj milí chalani, to je to druhé. Lukas sedí v lietadle vedľa nej a usmieva sa skutočne očarujúco. Keď ju začne štekliť v bruchu, nemôže tomu veriť.
Po pristátí sa však ich cesty rozdelia. A teraz má Jojo dvojité ľúbostné trápenie a nechce sa už v žiadnom prípade znova zaľúbiť.
Pre baby!
Pre čitateľov od 12 rokov.
Keywords: Mruškovič, Viliam ml. (slovenský výtvarník, maliar, editor, vydavateľ aj detského časopisu Fľak, podnikateľ. Žije v Necpaloch. * 19.09.1966 Trstená, Slovensko -); romány autorské; chlapčenské romány; Ullrich, Hortense (nemecká spisovateľka. * 1956 Nemecko -); dobrodružné romány; próza; nemecká literatúra - texty; pre čitateľov od 12 rokov