Slepačia polievka pre dušu. diel 2: Ďalšie poviedky, ktoré otvoria vaše srdce a zohrejú vašu dušu : (Chicken Soup for the Soul) - Canfield, Jack: 1944-; Hansen, Mark Victor: 1948- (Sofa, 1996)
Hovorí sa, že pekné príbehy, podobne ako dobrí učitelia, dokážu otvárať dvere do života. Zaznamenávajú unikátne zážitky a vnútorné pocity ľudí ktoré sa dotýkajú sŕdc čitateľov. Príbehy nám uvoľňujú ruky pri rozhodovaní a učia nás, ako pochopiť samého seba i možnosti, ktoré pred každým z nás stoja. Nech sa teda pre vás nádejou, ktorú vám môže poskytnúť svet, a inšpiráciou, ktorú v sebe hľadáte.