Stromy: Objavujte nádherný svet stromov, vetvičiek a lístia - Gamlin, Linda: 1951- (Zvedavými očami, 1993)
Stromy - Zvedavý pozorovateľ - preskúmajte nádherný svet stromov, vetvičiek a lístia..., plno nápadov a vzrušujúceho rozprávania, pre mladých prieskumníkov, k pozorovanie a pochopenie sveta okolo nás...