Najstarší zo všetkých vrabcov - Dušek, Dušan: 1946- 1946-; Dusík, Stanislav: 1946- (Bratislava Mladé letá, 1976)
Rozprávky pre čitateľov od 9 rokov (Bojko, Rybám sa nič nestalo, Nožík, Modrá, Chvíľa spánku, Štyri poviedky, Z veľkých kníh, Zimné drevo, atd.)...
Pre čitateľov od 9 rokov.
Keywords: Dušek, Dušan (slovenský básnik, prozaik, scenárista, autor literatúry pre deti a mládež. Nar. 04.01.1946 Gbelce, Slovensko -); rozprávky autorské; rozprávky o zvieratách; vrabec; príbehy pre deti; próza; slovenská literatúra - texty; pre čitateľov od 9 rokov; Dusík, Stanislav (slovenský maliar, grafik, ilustrátor a spisovateľ. * 06.06.1946 Boleráz, Slovensko -)