Indický kľúč: Športové poviedky - Kováčik, Peter: 1936-; Jilemnický, Peter: 1901-1949; Moric, Rudo: 1921-1985; Papp, Ján: 1929-1998; Bednár, Vlado: 1941-1984; Andruška, Peter: 1943-; Štiavnický, Ján: 1937-1993; Ferko, Andrej: 1955-; Izakovič, Ivan: 1934-; Gindl, Eugen: 1944-; Kužel, Dušan: 1940-1985 (Šport, 1977)
Zborník dvanástich poviedok jedenástich autorov staršej, strednej i mladej generácie chce ukázať šport ako neoddeliteľnú súčasť nášho života, ako dôležitú oblasť aktivity moderného človeka.