Spoved šialenej matky - Smoklerová, Jill (NOXI, 2012)
Kniha opisuje neskutocne úprimné a casto až smiešne príbehy zo života mamiciek, ktoré prežívajú každý den. Kapitoly pokrývajú všetky témy bežného života od manželov, cez deti až po každodenné problémy v rodine. Ci už ste mama, otec, babicka, dedko, teta, strýko, ucitel alebo krstný otec, pri cítaní Spovede šialenej matky budete súhlasne prikyvovat a smiat sa. Autorka Jill Smoklerová roky písala blog o rodicovstve, ktorý dostal mnohé ocenenia. Twitter ju zaradil ako císlo pät na zozname "top 50 mamiciek Twitteru " a je odporúcanou osobnostou siete Twitter. Jill sa k otázkam rodicovstva vyjadrovala v mnohých novinách a casopisoch, vrátane The New York Times, CNN, Redbook a Ms. Magazine. Autorka píše týždenné stlpceky l The Countdown with Scary Mommy na CafeMom. Jej stránka www.scarymommy.com má v priemere viac ako 750 000 prezretí za mesiac.