Pravidlá lásky - Robertsová Nora (HarperCollins Polska sp. z o.o, 2016)
Po děsivém setkání s ozbrojeným cizincem na pláži ostrova Lesbos zažije Morgan překvapení – z útočníka se vyklube zámožný přítel její kamarádky Nicholas Gregoras. Jenže Morgan ho podezírá, že je zapletený do pašování drog! Když pak dojde k vraždě neznámého muže, je si téměř jistá, že v tom má prsty právě Nicholas. Ten ji však přesvědčuje, že se naopak snaží rozbít kruh pašeráků drog a obává se, že je Morgan v nebezpečí. Co bude silnější? Morganina podezření spojená se záhadným řeckým magnátem, nebo spalující touha, kterou v ní probudil jeho polibek?