Pravidlá lásky - Robertsová Nora (Warszawa HarperCollins Polska sp. z o.o., 2016)
Po děsivém setkání s ozbrojeným cizincem na pláži ostrova Lesbos zažije Morgan překvapení – z útočníka se vyklube zámožný přítel její kamarádky Nicholas Gregoras. Jenže Morgan ho podezírá, že je zapletený do pašování drog! Když pak dojde k vraždě neznámého muže, je si téměř jistá, že v tom má prsty právě Nicholas. Ten ji však přesvědčuje, že se naopak snaží rozbít kruh pašeráků drog a obává se, že je Morgan v nebezpečí. Co bude silnější? Morganina podezření spojená se záhadným řeckým magnátem, nebo spalující touha, kterou v ní probudil jeho polibek?


Když ambiciózní právnička Tory přijme práci šerifky v městečku Friendly v Novém Mexiku, myslí si, že to nebude těžký úkol. Ale jen do chvíle, kdy se u ní objeví známý režisér Phillip Kincaid, kterého předvedl strážník za překročení rychlosti jízdy. Vzájemná přitažlivost se totiž nedá přehlédnout. Tory je ovšem pevně rozhodnutá nedat se a Phil to s ní opravdu nemá snadné. Jenže když si Phil něco umane, pak to také musí dostat! Teď chce téhle sebevědomé šerifce dokázat, že i vynikající advokátka může někdy prohrát… a ochotně se podrobit lásce!