Mačky : darčeková kniha pre milovníkov mačiek : [mačací sprievodca] - Mortimer, Anne; Patkolová, Gabriela (Eastone Books, 2008)
Túto knihu sprevádzajú nádherné ilustrácie a je poctou podmanivému kúzlu mačiek. Vychutnajte si čaro a tajomstvá týchto záhadných stvorení. Vnútri nájdete: exlibris, záložku, fotorámik, magnetku.