Mačky darčeková kniha pre milovníkov mačiek : [mačací sprievodca] - Mortimer, Anne; Patkolová, Gabriela (Bratislava Eastone Books, 2008)
Túto knihu sprevádzajú nádherné ilustrácie a je poctou podmanivému kúzlu mačiek. Vychutnajte si čaro a tajomstvá týchto záhadných stvorení. Vnútri nájdete: exlibris, záložku, fotorámik, magnetku.
Pravdepodobne prel. z angl.
Náz. z obalu
Keywords: mačky; Cats; starostlivosť o potomstvo; všeobecnosti a zaujímavosti; Brood care; Facts and features; publikácie pre deti; Children’s literature