Pod zemou : Pod vodou - Mizielińska, Aleksandra; Mizieliński, Daniel (Slovart, 2017)
V knihe Pod zemou / Pod vodou sa zoznámiš s tajomstvami podmorského i podzemného sveta. Nájdeš v nej jaskyniarov i baníkov, potápačov i výskumníkov. Nahliadneš do podzemných nôr a skrýš, vypravíš sa do jaskynných labyrintov a zostúpiš na dno najhlbšej bane sveta. Objavíš nádherné farebné ryby, morské obry a prečudesné hlbinné tvory. Vyskúšaš si historické ponorky, ponoríš sa do podmorskej studne i k vraku Titanicu. Obrovské ilustrácie a výkresy plné detailov ťa povedú čoraz hlbšie a hlbšie, od slnkom prežiarených koralových útesov až po najhlbšie tmavé a chladné miesta oceánov či priamo do horúceho zemského jadra.