Pod zemou Pod vodou - Mizielińska, Aleksandra; Mizieliński, Daniel; Horák, Alexander (Bratislava Slovart, 2017)
V knihe Pod zemou / Pod vodou sa zoznámiš s tajomstvami podmorského i podzemného sveta. Nájdeš v nej jaskyniarov i baníkov, potápačov i výskumníkov. Nahliadneš do podzemných nôr a skrýš, vypravíš sa do jaskynných labyrintov a zostúpiš na dno najhlbšej bane sveta. Objavíš nádherné farebné ryby, morské obry a prečudesné hlbinné tvory. Vyskúšaš si historické ponorky, ponoríš sa do podmorskej studne i k vraku Titanicu. Obrovské ilustrácie a výkresy plné detailov ťa povedú čoraz hlbšie a hlbšie, od slnkom prežiarených koralových útesov až po najhlbšie tmavé a chladné miesta oceánov či priamo do horúceho zemského jadra.
Tlačené zvratmo a obojstranne
Keywords: prírodné vedy; všeobecnosti a zaujímavosti; Natural sciences; Discoveries and inventions; podzemné priestory; Underground areas; živočíchy; Animals; rastliny; Plants; voda; Hydrogeography; podmorský svet; hydrogeografia; Water; objavy a vynálezy; General and attractions; populárno-náučné publikácie; publikácie pre deti; Popular works; Children's literature