Kód 9.1.7 - Banáš, Jozef 1948-; Juraj Šramko; Juraj Ondrejčík; Peter Frolo (Ikar, 2017)
Jozef Banáš prináša v Kódoch svoju životnú filozofiu, že všetko sa riadi zákonom rovnováhy. Rovnováhu medzi mužom a ženou hľadá v Kóde 9, medzi duchom a hmotou v Kóde 1 a medzi dobrom a zlom v Kóde 7. Kód 9 je však predovšetkým o tom, ako milovať, Kód 1 o tom, ako byť dobrým človekom, a Kód 7 o tom, ako byť šťastným. Autor verí, že popri dobrodružstve budú jeho texty aj motivačným čítaním, ktoré zmení váš pohľad na život.