Horseland. 1. Vitajte na ranči : podľa televízneho seriálu Horseland - Auerbach, Annie; Harnage, Phil; Crocker, Carter (Horseland, 2011)
Na ranč Horseland prichádza limuzína a všetci sú zvedaví, aké rozmaznané dievča z neho vystúpi. Horseland bude mat totiž novú jazdkyňu Sáru! Ona a jej kobyla Skarletka prežívajú ťažké chvíle na novom mieste. Ale keď sa Sára odvážne vrhne do záchrany ostatných koní a nevadí jej, že si zničí značkové oblečenie, ostatní pochopia, že výzor môže niekedy klamať. Zoznámte sa s koňmi z Horselandu a ich majiteľmi!