Silnější než slova - Brown, Sandra, 1948- (V Praze : Ikar, 2004)
Kdo je tajemný muž, který si říká Jack Sawyer a jednoho dne se znenadání objevil na Corbettově ranči? Přišel opravdu jenom náhodou, nebo je to komplic uprchlých vězňů, kteří přísahali rodině Delraye Corbetta pomstu? Ačkoli mu na ranči zpočátku nikdo příliš nedůvěřuje, Jack Sawyer si nejdříve najde cestu k malému Davidovi, vnukovi Delraye Corbetta, a postupem času i k Davidově ovdovělé matce Anně, která je od narození hluchá.

Opatrně a zvolna se rodící přátelství přechází v lásku, avšak stíny z Jackovy minulosti i nebezpečí hrozící celé rodině Corbettových mohou zničit naději na šťastnou budoucnost a představují klíčovou zkoušku Jackova a Annina vztahu.
Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius
Keywords: americké romány