Generace Z - Nader, Jonar C., 1965- (Domino, 2006)
Když před deseti lety Tom Clancy popsal teroristický útok, při němž letadlo narazilo do významné budovy, vypadalo to jako šílená fantazie. Čas ukázal, že pravdu měl on a nikoli americké tajné služby, které s něčím takovým nepočítaly. V thrilleru Generace Z je vykreslena velmi pravděpodobná vize světa v epoše pokročilých genetických výzkumů, které lidem umožní zvolit, jakým způsobem bude fungovat jejich vlastní organismus či jaké děti přivedou na svět. Celá věc má ovšem i druhou stránku: prostřednictvím speciální biologické zbraně bude možno manipulovat celým lidstvem podle předem stanovených kritérií.