Adopce - Denker, Henry (Domino, 2004)
Mladá talentovaná herečka Lori Adamsová se po dlouhém váhání rozhodla dát k adopci své novorozené dítě. Má sice harmonický vztah s chlapečkovým otcem, ale přesto cítí, že by malému Scottovi ani společnými silami nedokázali dát to, co potřebuje. Christie a Bill Salemovi nedávno přišli o svého prvorozeného syna, a tak se rozhodnou novorozeně adoptovat. V následujících dvou letech mu poskytují veškerou lásku a péči. V průběhu oněch dvou let se ovšem dramaticky změnily životní podmínky Scottových biologických rodičů. Lori a Brett se proto obrátili na právníky, aby jim pomohli získat chlapce zpátky. Rozpoutá se nelítostná soudní bitva, která může zničit život všem zúčastněným. A když se do věci zapojí i média, pro které je spor o dítě vítaným soustem v honbě za vyšší sledovaností, může Scottův osud ovlivnit i to, která rodičovská dvojice působivěji vystoupí ve večerních zprávách…Denkerovo mistrovské vyprávění graduje až do samotného závěru, kdy soudce vyřkne svůj ortel a jen jeden pár bude moci říct: „To dítě patří nám. “