To snad nemyslíte vážně! : dobrodružství zvídavé povahy, jak je zažil Richard Phillips Feynman, jehož vyprávění zaznamenal Ralph Leighton ; [z anglického originálu přeložil Jan Klíma ; ilustrace Jiří Slíva] - Feynman, Richard P.‏ (Richard Phillips),‏ 1918-1988‏; Leighton, Ralph (Máj, 1989)
Dobrodružství zvídavé povahy, jak je zažil Richard P. Feynman, jehož vyprávění zaznamenal Ralph Leighton. Neuvěřitelné a rozmarné příhody ze života z největších teoretických fyziků 20. století Richarda P. Feynmana. Kromě mnoha jiných činností byl také vynikajícím hráčem na bongo a výborným malířem, ale především byl prototypem nekonvenčního, zvídavého a inteligentního člověka.